Les primeres passes d'un llarg camí

Hola,

bé, sembla que això de la KDD de blogger a l’Ebre està començant a rodar, no? Avui en Gustau ha escrit un missatge a La Marfanta: La blocosfera ebrenca prepara una trobada. Comparteixo plenament amb ell la opinió de què tant la KDD més informal que vaig proposar, com la idea que tenien en Manel i ell de fer una trobada més formal, són perfectament compatibles i complementàries… i fins i tot, potser ho haurien de ser. En un àmbit més aviat informal, poder debatre i parlar formalment sobre els temes relacionats amb els blogs i les TE que més ens interessin i ens preocupin.

Ara bé, per fer una trobada més “sèria” potser caldria portar a algú entès en el món dels blogs… algún d’aquells gurús. En Manel i els nois d’Internautes d’Amposta segur que coneixen a algú, i el podriem fer venir gratis, o fins i tot a un preu raonable. Per la meua banda, també conec gent de l’àmbit de la biblioteconomia i la documentació especialitzada en blogs i internet, que segurament estaria encantada a venir. Ara, caldria saber si vindria cobrant… o si pagant-li el desplaçament i un dinar al Delta ja en tindria prou. Tot és preguntar-ho.

I pel que fa al lloc, doncs potser podriem demanar a les biblioteques comarcals (Amposta, Tortosa, Móra i a finals d’any també Gandesa), si disposen d’una sala de reunions, o conferències. A la Marcel·lí Domingo n’hi ha una, i suposo que a la Sebastià Juan Arbó d’Amposta també n’hi deu haver una.

Bé, ara potser estem en la fase de “tempesta d’idees”… però de ben segur que d’aquí poc ja podrem anar definint algunes línies mestres per a la trobada.

Enhorabona a tothom… això és emocionant!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s