Un guió

(ACTUALITZAT A 3 D’OCTUBRE DE 2006)

Posant una mica d’ordre, a quatre punts ja força concretats:

  • Data: 3 o 4 de febrer de 2007.
  • Lloc: al Consell Comarcal del Baix Ebre disposen d’una sala amb ordinadors per a fer cursos, però caldria pagar lloguer. Sinó la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, per allà fer la part més formal de la trobada. Segurament disposaran de connexió a internet, el que no sé si per a tots els assistens. Sinó, es pot preguntar a la URV.
  • Després fer una beers&blogs en algún altre lloc (un sopar, etc.). Proposeu lloc!!
  • S’ha comentat de portar “bloggers famosos”: s’ha parlat de Miquel Iceta, Saül Gordillo, Andreu Bassols… i per la meva part jo he parlat amb un de l’àmbit de les biblioteques i la documentació, Javier Leiva, i m’ha dit que en principi si que podria venir.
  • Es faria un petit taller sobre “Com es fa blog”. En Javier Leiva, que he proposat, ha fet ja força cursos sobre blogs. Podria ser interessant.
  • Es presentaria un “estat de la qüestió” dels blogs a les Terres de l’Ebre.

Bé, si me deixo alguna cosa, dieu-m’ho, i si de cas es pot anar modificant l’entrada mateixa del blog. Ho dic per anar tenint un guió ja més o menys clar de què volem. També voldria remarcar el caràcter “informal” que hauria de tenir la trobada: tot i fer un taller, tot i portar gent de fora, penso que en cap cas s’hauria d’assemblar a una presentació d’una comunicació en un congrés. Es pot ser seriós igualment, oi? Penso que no busquem això, no?

I un altre tema: les persones que portem, s’hauran de pagar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s