EBREBLOC · Butlletí electrònic de blocaires ebrencs, 3

Ha sortit el tercer número de l’Ebrebloc, butlletí electrònic de blocaires ebrencs.

I ja sabem a on i què dinarem… anirem al restaurant El Paiolet, al nucli antic de Tortosa. Per motius estrictament organitzatius, al dinar només poden participar aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament a l’adreça blocairesdelebre@gmail.com. El menú costarà 24 euros i els plats que ens prepararà la prestigiosa cuinera tortosina Clara Segarra és la següent:

-PETITA AMANIDA AMB FORMATGE TENDRE DE CABRA

-PASTA FRESCA AMB BOLETS

-PAELLA D’ARRÒS AMB VERDURETES I ABADEJO

-SUC DE TARONJA AMB GELAT DE VAINILLA

-PA, AIGUA, VI DE LA CASA I CAFÈ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s