Taula redona: «Els blocs en l'àmbit de l'educació»

La primera de les taules redones de l’Ebrebloc, el divendres dia 1 de febrer a les 19 h, estarà dedicada als blocs educatius. A l’ebresfera existeixen una trentena de blocs sobre esta matèria i és, de llarg, el tema que més blocs en parlen. Donada esta alta representativitat, des de l’organització de l’Ebrebloc volíem acostar-nos especialment als blocaires que tracten sobre l’educació en els seus blocs de maneres molt variades, utilitzant-los com un fòrum a on exposar les seues idees fins com a eines educatives. Volem saber què en pensen més enllà de la pantalla i hem pensat de reunir-ne uns quants per escoltar què ens volen explicar i, alhora, preguntar-los aquelles qüestions que ens interessa plantejar-los-hi.

Esta taula redona estarà moderada per Marià Cano i hi participaran Jordi Perales, Artur Tallada, Dora Cervelló i Àngel Ismael.

Classe

Marià Cano Santos

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (1993). Màster en Didàctica de les Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (CEQP 1995). Des del 1997 és professor a l’IES Els Aflacs de Sant Carles de la Ràpita, on ha excercit diferents càrrecs. Entre el 2005 i el 2007 va realitzar funcions administratives en comissió de serveis als Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre. Actualment és alumne del programa de Doctorat Interuniversitari en Tecnologia Educativa per la URV.

Jordi Perales Pons

Mestre en Educació Musical per la Universitat de Barcelona (1996). Diploma d’Estudis Avançats a partir del curs de doctorat «Multimèdia educatiu» per la Universitat de Barcelona (2003). Treballa al Departament d’Educació, on és tècnic del programa de descentralització, i excerceix la coordinació presencial i online de la formació de les aules TIC-Música.

Artur Tallada Cervera

Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (1994). Docent especialista en Física i Química des del 1999. Professor a l’IES La Sènia des de setembre de 2007. Ha treballat en diferents instituts de les Terres de l’Ebre, sempre en el camp de la innovació i la millora educativa i la seva relació amb les noves tecnologies. Actualment gaudeix d’una llicència d’estudis amb el tema Estratègies d’inserció avançada: el currículum a través de les TIC.

Àngel Ismael i Hierro

Llicenciat en Filosofia i Lletres. És president del MRP de les Terres de l’Ebre i vicepresident de la FMRP de Catalunya. Director del CEIP La Mercè a Tortosa. Ha participat en diferents cursos centrats en l’àmbit de la gestió, la informàtica educativa i la formació. És director de la revista Recapte de la MRP de les Terres de l’Ebre i ha publicat articles en diferents revistes pedagògiques i també en setmanaris locals i comarcals. Web: http://xtec.cat/~aismael.

Dora Cervelló Ceró

Porta 30 anys dedicada al món de l’Ensenyament. Actualment es professora de Cicle Inicial al CEIP Enric Grau Fontseré de Flix, treball que exerceix des de fa 27 anys. Blogs: http://blocs.xtec.cat/ceipflix12/ i http://cat.bloctum.com/caminant/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s