Taller de podcasts amb Jordi Abad

Una de les finalitats de l’Ebrebloc és acostar a la nostra comunitat l’ús de les noves tecnologies. L’any passat vam realitzar un taller sobre com es fa un bloc amb Javier Leiva i enguany hem decidit fer-ne un sobre podcasts, el dia 2 de febrer, de 9 a 10.30 h a Roquetes.

Un podcast és com un bloc, però en format àudio.  El terme podcàsting deriva de les expressions anglosaxones ‘Play-On-Demand’ (POD), que vol dir ‘reprodueix en demanda’, i ‘broadcasting’, que vol dir radiodifusió i webcasting.

A les Terres de l’Ebre no existeixen gaires podcasts i és per això que hem pensat fer un Taller per apropar-ne l’ús a tots aquells blocaires que estiguen interessats en esta tecnologia, per tal que puguen comprovar-ne la facilitat i s’animen a fer-ne.

 El Taller l’impartirà el Jordi Abad, tècnic Java a Emagister (Grupo Intercom). La seva experiència professional compren diferents càrrecs dintre de l’àmbit de les TIC i internet al servei d’entitats i empreses com el Laboratori de Càlcul de la FIB, Whads Accent, Cometa Technologies així com Emagister on treballa actualment. És autor d’un blog personal actiu des de l’agost del 2005 i un podcast d’entrevistes a blocaires, podcasters i videobloggers.

Podcast RSS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s