Trobada de blocaires de Vilaweb a les Cases d'Alcanar

Dissabte 29 de març, tindrà lloc la 1a trobada de blocaires de Vilaweb a les Cases d’Alcanar (Montsià). Aquesta iniciativa va sorgir en motiu del recent enfrontament futbolístic a les semifinals de la copa del borbó entre el FC Barcelona i el València CF. El blocaire “xoto” Josep Blesa, resident a València, va proposar una juguesca (via el seu bloc personal) que consistia en una trobada entre afeccionats barcelonistes i valencianistes la setmana següent al partit de tornada (quan se sabés qui era el guanyador). Havia de ser en un lloc intermedi per a les respectives afeccions, per tal d’evitar desplaçaments excessivament llargs. Es va triar la població montsianenca com a lloc veritablement cruïlla dels Països Catalans. Allí s’ha de celebrar un dinar, que, en principi, havia de ser pagat pels afeccionats de l’equip perdedor. Malauradament per als que som culés, el Barça.

Val a dir que senzillament serà una trobada d’agermanament entre blocaires culés i xotos, que ens servirà per a conèixer-nos personalment i aprofundir en la nostra amistat  i relació(ja existeix via internet). Durant el matí,  hi haurà una visita a la població d’Alcanar. Al migdia, ens desplaçarem cap al bonic i pacífic port de les Cases d’Alcanar per fer-hi una passejada. El dinar tindrà lloc al restaurant Can Conill de les Cases. Mentre que a la tarda, els blocaires i altres visitants podran triar entre una excursió pel Delta de l’Ebre o una visita al poble de Campredó, on gustosament els ensenyaré el patrimoni medieval local.

Ens hem de felicitar per aquesta trobada de blocaires de Vilaweb, un periòdic digital veritablement nacional, que informa amb el mateix interès sobre els quefers dels governs regionals de tots els Països Catalans, o sobre tots els equips de futbol de la nostra geografia (del Llevant a l’Espanyol, passant pel Mallorca o el Vila-real).

I la trobada, per a orgull nostre, serà a les comarques del centre de la nació catalana: a les Terres de l’Ebre.

Article del bloc de l’Emigdi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s