El President Benach a l'Ebrebloc 2009

Per cloure la primera jornada de l’Ebrebloc 2009, comptarem amb la presència del M. H. Sr. Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya. És tot un honor per als blocaires ebrencs que el president de la nostra cambra parlamentària vinga a l’Ebrebloc, i més encara quan és un actiu blocaire, piulaire i feisbucaire de la catosfera.

L’activitat a la xarxa del President és ben habitual, i cal reconèixer-ho ja que hi ha polítics i representants públics que només se’n recorden de la xarxa, i dels internautes, tot just abans de les eleccions. Este va ser, per exemple, un dels temes de la taula redona sobre política de l’Ebrebloc passat. Moltes voltes els ciutadans ens queixem que els polítics no utilitzen les eines 2.0 per apropar-se a nosaltres, per això la feina del president del Parlament és un bon exemple per incentivar als que no hi són, i per reforçar la dedicació que fa temps que hi tenen molts altres.

A més a més, la intervenció del president del Parlament a l’Ebrebloc ve precedida per un intens debat a la catosfera, fa uns mesos, en què es posava damunt de la taula la idea de com es pot crear un Parlament 2.0. La web actual del Parlament és un bon exemple de portal, amb una bona colla de recursos, però és evident que encara queda molta feina per fer fins arribar a incorporar la cultura 2.0 en l’àmbit de la quotidianitat parlamentària. José Antonio Donaire va aixecar la llebre, després d’una reunió de treball, i va incentivar als blocaires a aportar les seues pròpies idees i suggeriments (vegeu-ne un recull aquí). Fins i tot el mateix President s’hi va sumar en la seua intervenció als Premis Blocs Catalunya celebrats a Girona l’octubre passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s