Taller de videobloc, amb Jesús Ferré

Ja des que vam pensar en la primera edició de l’Ebrebloc teníem molt clar que una de les raons de ser de la jornada era per facilitar coneixements i eines als blocaires. Al primer vam fer un taller sobre com es fa un bloc, a càrrec de Javier Leiva, i al segon un sobre com fer podcasts, a càrrec de Jordi Abad.

Enguany teníem molt clar quin taller havíem de fer, un sobre videobloc, en una evolució lògica dels formats dels tallers (text, àudio i imatge). Un videobloc és una variant del bloc que consisteix en una galeria de vídeos, ordenada cronològicament, publicats per un o més autors. Les eines que es necessiten per dur-lo a terme són diferents que les dels blocs habituals, però gens complicades d’utilitzar. Este taller vol demostrar-ho i, de passada, vol animar als blocaires a fer el salt a la “petita” pantalla.

I, és clar, el docent havia de ser, inevitablement, la nostra estrella ebrenca: el Jesús Ferré. Blocaire, piulaire, feisbucaire, aticte i, sobretot, videoblocaire amb La cuina de Jesús, el videobloc més important en llengua catalana. Us ho perdreu?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s