Jornada Facebook a Santa Bàrbara

En el marc de les Jornades Culturals de Santa Bàrbara, el proper divendres 24 d’abril de 2009, de 19.30h a 21.00h al Centre Cultural del poble, tindrà lloc la Primera Jornada Facebook Santa Bàrbara.

L’acte estarà coordinat i presentat per la Tere Giné, locutora de la La Plana Ràdio.  Compta amb el suport tècnic de l’Infocentre i de Daniel Gil, que hi col·laborarà i ajudarà en la mesura dels seus coneixements, però això si, amb molta il·lusió i ganes. A la Jornada hi participaran:

  • David Comuñas membre del grup Atictes, i que farà un resum general sobre el Facebook amb explicació d’aplicacions del face, publicació d’imatges, etc…
  • Jaume Vidal Arasa, artista visual, que presentarà diversos usos del Facebook, com a usuari personal, com a portafolio d’obres artístiques i com a gestor del Grup Sala Metro.
  • Josep Martí Gas parlarà de l’utilització del Facebook com a usuari i encoratjarà als més adults a fer ús de les noves tenologies.
  • Andrés Granjé, amb qui conectaran des de Mèxic mitjançant videoconferència, i explicarà l’inici del Grup Facebook Santa Bàrbara.

Si us hi voleu apuntar, la Jornada està al Facebook… i també us podeu donar d’alta al Grup de Santa Bàrbara.

> Tots els grups de pobles de les Terres de l’Ebre al Facebook els trobareu a Feisbucaires ebrencs <

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s