Top10 ebrenc

El company Emigdi, que no para i mai en té prou de treballar, ara s’ha decidit a organitzar un concurs de blocs, un Top10 ebrenc! només heu d’enviar-li el vostres vots. La pega?: d’entre tots els blocs de l’ebresfera n’haureu de triar cinc, només! Això ésel que ens diu al seu bloc:

Ens trobem en un moment excel·lent quant a la difusió del fet blocaire ebrenc amb la proliferació de nous blocs. Jo mateix tinc dos nous projectes (amb col·laboració) molt interessants en ment, que farem públics durant les properes setmanes. La secció Blocaddicte que vaig crear en aquest bloc està tenint molts seguidors i ha creat l’expectativa en el lector de saber quin serà el proper diari personal on line del qual en farem cinc cèntims. No cal dir que les entrevistes que emet diàriament La Plana Ràdio (100.6 fm), gràcies a l’empenta dels companys Josep Roig i Tere Giné, han potenciat notablement aquest interès per l’activitat dels blocaires ebrencs i de la resta dels Països Catalans. També fem la nostra modesta aportació des del programa Lletres Ebrenques d’Antena Caro Roquetes (96.0 fm), en què solem parlar d’un bloc que tingui relació amb el tema literari del dia. Els Jocs literaris que organitza el company Jesús M. Tibau (Tens un racó dalt del món), o els posts sobre Efemèrides ebrenques que trobem diàriament a la Marfanta, són només dos exemples quant a la qualitat, treball i capacitat dinamitzadora dels nostres blocaires.

Ara voldria fer cinc cèntims d’una nova proposta. Des de l’Associació Cultural Soldevila de Campredó tenim en ment organitzar un seguit d’activitats relacionades amb el món de les noves tecnologies, la música tradicional, la pintura (el pintor impressionista campredonenc Francesc Llop), la literatura ebrenca, etc. El primer d’aquests actes tindrà lloc durant el mes de desembre (ja indicarem la data exacta), el qual dedicarem a l’àmbit de l’Ebresfera i portarà com a nom “CampreBloc” (per parlar sobre la proliferació de blocs campredonencs), a la vegada que vindrà acompanyat d’una xerrada sobre blocs ebrencs sobre la qual aniré informant quan hagi parlat amb els blocaires pertinents.

Des de Soldevila volem tirar endavant igualment una mena de concurs, el Top ten ebrenc. Proposem que cada blocaire faci arribar a l’adreça emigdi@mesvilaweb.cat una votació amb els cinc blocs que són més del seu gust, que ha d’anar del 5 al 1. El seguiment del resultat de les votacions setmanals el farem públic cada diumenge en aquest bloc i anunciant a través del programa Lletres ebrenques. El blocaire que vulgui fer pública la seua votació, ho pot fer perfectament a través del seu bloc respectiu, i ajudar d’aquesta manera a donar propaganda al concurs. El resultat final de les votacions el donarem a conèixer durant la celebració de l’esmentat “CampreBloc”. Evidentment, hi ha molts blocs que segueixo, però he hagut de triar com tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s